Numerele TelVerde: 0800 67 20 31 - linie telefonică destinată elevilor, studenților și părinților și 0800 67 20 32 - linie telefonică destinată directorilor și administrației publice locale
Precizări de presă

Precizări de presă

Începând cu data de 9.11.2020 au fost suspendate, pentru o perioadă de 30 de zile, activitățile didactice care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial, liceal și postliceal. În funcție de evoluția situației epidemiologice care a generat decizia inițială de suspendare și de hotărârile Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Ministerul Educației și Cercetării va analiza și stabili modalitățile de continuare a activităților din învățământul preuniversitar, iar opinia publică va fi informată în timp util.
#EducațiaContinuă (10): Geografie

#EducațiaContinuă (10): Geografie

Luni, 23 noeimbrie, se desfășoară episodul 10 din seria #EducațiaContinuă (ora 15:00, live pe Facebook & Youtube). Tema: Geografia.
#EducațiaContinuă (9): Istorie

#EducațiaContinuă (9): Istorie

Webinar #EducațiaContinuă, episodul 9: „Surse și resurse ale învățării online pentru disciplina Istorie” (ora 15:00, live pe Facebook & Youtube)
#EducațiaContinuă (8): Informatică și TIC

#EducațiaContinuă (8): Informatică și TIC

Sesiunile de îndrumare și consiliere lansate de Ministerul Educației și Cercetare aduc în atenție o nouă disciplină: Informatică și TIC. Vă așteptăm pe pagina de Facebook și pe canalul nostru de Youtube, de la ora 15:00, pentru a urmări episodul live.