#EducațiaContinuă (18): Religie


 
***
 
Astăzi, 7 decembrie, cu începere de la ora 15:00, este programată sesiunea online dedicată disciplinei Religie, eveniment din pachetul-suport de îndrumare și consiliere #EducațiaContinuă, lansat pentru a veni în sprijinul cadrelor didactice care își desfășoară activitatea, în această perioadă, prin intermediul tehnologiei.
 
Webinarul va fi moderat de către prof. dr. Vasile Timiș (inspector general în Ministerul Educației și Cercetării) și va putea fi urmărită live pe pagina noastră de Facebook și pe canalul oficial de Youtube.
 
În cadrul acestei sesiuni vor fi evidențiate posibile abordări ale demersului didactic la disciplina Religie (nivel primar, gimnazial și liceal), în context online. Într-un format dinamic și interactiv, zece cadre didactice vor împărtăși exemple de abordări practice în predare, învățare și evaluare:
 
* Ada Argatu
* Liliana Maria Turturoiu
* Daniela Liliana Buzatu
* Daniela Grigorcea
* Danisia Dumea
* Liviu Căprar
* Gal Laslo
* Romeo Popescu
* Ioan Marian Pop
* Angel Cristian Stăiculescu
 
***
Sub genericul #EducațiaContinuă sunt organizate, începând de marți, 10 noiembrie, sesiuni de îndrumare și consiliere, cu durata de aproximativ o oră, transmise live și disponibile, ulterior, înregistrat, pe platformele social media utilizate de instituție.
 
Obiectivul asumat: sprijinirea cadrelor didactice în procesul de predare prin intermediul tehnologiei. 
EducațiaContinua