Numerele TelVerde: 0800 67 20 31 - linie telefonică destinată elevilor, studenților și părinților și 0800 67 20 32 - linie telefonică destinată directorilor și administrației publice locale
#EducațiaContinuă (12): Consiliere și dezvoltare personală

#EducațiaContinuă (12): Consiliere și dezvoltare personală

Disciplina „Consiliere și dezvoltare personală” este în centrul atenției, miercuri, 25 noiembrie, cu începere de la ora 15:00, în noul webinar din pachetul-suport de îndrumare și consiliere #EducațiaContinuă, lansat de Ministerul Educației și Cercetării.
Precizări de presă

Precizări de presă

Începând cu data de 9.11.2020 au fost suspendate, pentru o perioadă de 30 de zile, activitățile didactice care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ preșcolar, primar, gimnazial, liceal și postliceal. În funcție de evoluția situației epidemiologice care a generat decizia inițială de suspendare și de hotărârile Comitetului Național pentru Situații de Urgență, Ministerul Educației și Cercetării va analiza și stabili modalitățile de continuare a activităților din învățământul preuniversitar, iar opinia publică va fi informată în timp util.
#EducațiaContinuă (10): Geografie

#EducațiaContinuă (10): Geografie

Luni, 23 noeimbrie, se desfășoară episodul 10 din seria #EducațiaContinuă (ora 15:00, live pe Facebook & Youtube). Tema: Geografia.